0598 39 45 91
Selecteer een pagina

Over ons

59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf.

Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

Hier staan wij voor

De Kostwinder Schilders Groep BV is een AF-erkend bedrijf en een begrip in de regio waar kwaliteit hoog aangeschreven staat en waar afspraak afspraak is.

De ene schilder is de andere niet.

AF-erkend

De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Vakmanschap

Met bijna 60 jaar ervaring hebben wij ons op diverse gebieden gespecialiseerd. Zo werken wij niet alleen met ervaren allround schilders en glaszetters, maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u gediplomeerde medewerkers.

VCA gecertificeerd

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met ons Vca-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Alles “onder één dak”

Schilderwerk, behangen, vloeren, kleuradvies, beglazing, 24-uur glasservice, houtherstel en spuitwerk. Wij hebben alles “onder één dak”.

Over ons

59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf.

Contact

De Kostwinder Schilders Groep BV
Gebr. Wrightlaan 1
9615 TN Kolham

Tel. 0598 39 45 91
Fax. 0598 38 00 56
info@kostwinder.nl

© 2018 De Kostwinder

Algemene Voorwaarden – Zakelijke Markt / Consument        Disclaimer          Cookiebeleid          Privacy beleid