0598 39 45 91
Selecteer een pagina

Bij Kostwinder heeft u alles "onder één dak".

Dringende glasschade? Bel onze 24-uurs glasservice: 0800-0244422
Maak een afspraak

De juiste specialist voor uw schilderwerk

Hier staan wij voor

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

Met ruim 60 jaar ervaring hebben wij ons op diverse gebieden gespecialiseerd. Zo werken wij niet alleen met ervaren allround schilders en glaszetters, maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u gediplomeerde medewerkers.

VCA gecertificeerd

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met ons Vca-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Alles “onder één dak”

Schilderwerk, behangen, vloeren, kleuradvies, beglazing, 24-uur glasservice, houtherstel en spuitwerk. Wij hebben alles “onder één dak”.

Onze recente projecten

Over ons

60 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf.

Contact

De Kostwinder Schilders Groep BV
Gebr. Wrightlaan 1
9615 TN Kolham

Tel. 0598 39 45 91
info@kostwinder.nl

© 2024 De Kostwinder

 

Algemene Voorwaarden – Zakelijke Markt / Consument        Disclaimer          Cookiebeleid          Privacy beleid