Welkom op de website van Kostwinder Kunststofvloeren.


Je komt ze steeds vaker tegen; vloeren met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van een woonkamervloer zoals; warmte, sterk en met een decoratief uiterlijk. Als het op vloeistofdichte kwaliteitsvloeren aankomt, bent u bij Kostwinder Kunststofvloeren aan het juiste adres.

Onze specialiteit: gietvloeren op kunststof-basis met een strak of een betonuiterlijk. Met een vloer van Kostwinder Kunststofvloeren kun je eigenlijk alle kanten op; van klassiek naar trendy en van modern naar stijlvol.

Zowel voor het industriële segment als de particuliere woningbouw is Kostwinder Kunststofvloeren gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van vloeistofdichte kunststof- vloeren in alle denkbare uitvoeringen.

Van bestek t/m uitvoering voor de industrie tot het aanbrengen van een woonvloer bij de particulier; het gehele traject wordt in eigen beheer door Kostwinder Kunststofvloeren ontwikkeld en geregeld, dankzij een team aan professionele vakmensen die je graag over de vloer wilt hebben.Kostwinder Kunststofvloeren
Gebr. Wrightlaan 1
9615 TN Kolham
Telefoon: 0598 39 45 91
Fax: 0598 38 00 56
info@kostwinder.nl


Helikopterdek
Decorette wi...
Brandweerkaz...
Nat.Rijtuige...
 Nieuws